L’hospital demana que agafem qualsevol telefonada d’un número ocult

Perquè podria ser un professional del centre amb informació important

L’hospital comarcal de Manacor recorda en aquests moments complicats, la importància de contestar el mòbil si rebeu una telefonada d’un número ocult. Des del propi centre remarquen: “Us volem recordar de la importància de contestar si rebeu una telefonada d’un número ocult. Pot ser que sia un professional de l’Hospital de Manacor que vol donar-vos una informació important per a vosaltres”.

“S’ha d’agrair el gran esforç dels professionals, són la primera línia de batalla”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad