Emotives imatges de reconeixement policial als professionals de l’hospital

La imatge

L’entrada de l’edifici d’Urgències de l’Hospital de Manacor ha viscut avui a les 20 hores unes emotives escenes de reconeixement cap a tot el col·lectiu de professionals de la sanitat, que en aquests dies estan lluitant de valent contra la propagació del coronavirus a tota la zona d’influència del Sector Sanitari de Llevant. Cotxes de la Policia Local de Manacor i de la Nacional, han encès els seus llums com a mostra d’agraïment per la tasca. Han estat un moment molt emocionant per a tots. El personal de l’Hospital ha agraït la iniciativa dels agents.

 

Els vídeos del reconeixement mutu entre sanitaris i policia

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad