Emotives imatges de reconeixement policial als professionals de l’hospital

La imatge

L’entrada de l’edifici d’Urgències de l’Hospital de Manacor ha viscut avui a les 20 hores unes emotives escenes de reconeixement cap a tot el col·lectiu de professionals de la sanitat, que en aquests dies estan lluitant de valent contra la propagació del coronavirus a tota la zona d’influència del Sector Sanitari de Llevant. Cotxes de la Policia Local de Manacor i de la Nacional, han encès els seus llums com a mostra d’agraïment per la tasca. Han estat un moment molt emocionant per a tots. El personal de l’Hospital ha agraït la iniciativa dels agents.

 

Els vídeos del reconeixement mutu entre sanitaris i policia

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad