Un home de 74 anys, primera víctima amb coronavirus de Manacor

Va morir ahir vespre. Patia malalties prèvies, segons informa la conselleria de Salut

 

Un home de 74 anys i amb malalties prèvies és el primer mort amb coronavirus a l’Hospital de Manacor. Així ho ha fet saber avui la Conselleria de Sanitat. L’home és una de les tres persones que havien donat positiu per SARS-CoV-2 que varen morir ahir vespre a Mallorca. Un home de 90 anys amb malalties prèvies i que va ingressar per pneumònia ho va fer a l’Hospital Universitari Son Espases; un altre home de més de 75 anys amb patologia prèvia respiratòria va morir a l’Hospital Universitari Son Llàtzer, i el tercer home de Manacor. En total son 19 les persones que han mort i que havien donat positiu per coronavirus a les Illes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad