Un home de 74 anys, primera víctima amb coronavirus de Manacor

Va morir ahir vespre. Patia malalties prèvies, segons informa la conselleria de Salut

 

Un home de 74 anys i amb malalties prèvies és el primer mort amb coronavirus a l’Hospital de Manacor. Així ho ha fet saber avui la Conselleria de Sanitat. L’home és una de les tres persones que havien donat positiu per SARS-CoV-2 que varen morir ahir vespre a Mallorca. Un home de 90 anys amb malalties prèvies i que va ingressar per pneumònia ho va fer a l’Hospital Universitari Son Espases; un altre home de més de 75 anys amb patologia prèvia respiratòria va morir a l’Hospital Universitari Son Llàtzer, i el tercer home de Manacor. En total son 19 les persones que han mort i que havien donat positiu per coronavirus a les Illes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad