S’intensifica la neteja de tancadors i endolls als edificis municipals

Part i Banda

Els serveis de neteja de l’ajuntament de Manacor han intensificat aquests dies segons quines tasques pel que respecta els edificis de propietat i gestió municipal. D’aquesta manera, en el temps que duim d’estat d’alarma i propagació del coronavirus, s’està posant especial èmfasi a tancadors de llum, interruptors i endolls, on més persones acostumen a posar-hi les mans per encendre o connectar aparells propis de la gestió administrativa del dia a dia. De totes formes, el propi departament de Medi Ambient explica que la neteja s’està duent a terme seguint en tot moment les pautes marcades per Sanitat pel que fa als productes que s’han d’utilitzar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad