S’intensifica la neteja de tancadors i endolls als edificis municipals

Part i Banda

Els serveis de neteja de l’ajuntament de Manacor han intensificat aquests dies segons quines tasques pel que respecta els edificis de propietat i gestió municipal. D’aquesta manera, en el temps que duim d’estat d’alarma i propagació del coronavirus, s’està posant especial èmfasi a tancadors de llum, interruptors i endolls, on més persones acostumen a posar-hi les mans per encendre o connectar aparells propis de la gestió administrativa del dia a dia. De totes formes, el propi departament de Medi Ambient explica que la neteja s’està duent a terme seguint en tot moment les pautes marcades per Sanitat pel que fa als productes que s’han d’utilitzar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad