A Manacor ja hi ha ingressats 34 malalts amb símptomes compatibles amb el coronavirus

A l’hospital de Manacor ja hi ha ingressats (a dia d’avui dimecres 25 de març) 34 malalts amb clínica compatible amb infecció per coronavirus. D’aquests ja se n’han confirmat a través de la PCR positiva 15 casos, tres dels quals estan ingressats a la UCI. Després hi hauria aquells malalts que en aquests moments estan a ca seva, en un nombre per confirmar, ja que el diagnòstic i control d’aquests pacients el fan els professionals de la Gerència d’Atenció Primària, amb dades protegides.

Prop de 30 nous professionals reforcen l’hospital per afrontar la crisi del COVID-19

L’hospital habilita una planta davant l’augment de casos de coronavirus

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad