A Manacor ja hi ha ingressats 34 malalts amb símptomes compatibles amb el coronavirus

A l’hospital de Manacor ja hi ha ingressats (a dia d’avui dimecres 25 de març) 34 malalts amb clínica compatible amb infecció per coronavirus. D’aquests ja se n’han confirmat a través de la PCR positiva 15 casos, tres dels quals estan ingressats a la UCI. Després hi hauria aquells malalts que en aquests moments estan a ca seva, en un nombre per confirmar, ja que el diagnòstic i control d’aquests pacients el fan els professionals de la Gerència d’Atenció Primària, amb dades protegides.

Prop de 30 nous professionals reforcen l’hospital per afrontar la crisi del COVID-19

L’hospital habilita una planta davant l’augment de casos de coronavirus

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad