El mític barber de Porto Cristo també mos anima a quedar a casa

Part i Banda

El mític barber de Porto Cristo i il·lustre canaricultor, Joan Tur, va comparèixer ahir a les xarxes socials per recordar la importància de quedar-se a casa i evitar la propagació del coronavirus. Des del seu aviari del port també dóna uns quants consells per fer la compra. Tot un personatge que, acabat el confinament, també podeu veure a la pel·lícula de moda, Jostissi de Carreró, com el científic ‘pare’ den Willy, un cabot molt especial.

 

https://www.facebook.com/joan.tursantandreu/videos/2830299607056230/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad