El mític barber de Porto Cristo també mos anima a quedar a casa

Part i Banda

El mític barber de Porto Cristo i il·lustre canaricultor, Joan Tur, va comparèixer ahir a les xarxes socials per recordar la importància de quedar-se a casa i evitar la propagació del coronavirus. Des del seu aviari del port també dóna uns quants consells per fer la compra. Tot un personatge que, acabat el confinament, també podeu veure a la pel·lícula de moda, Jostissi de Carreró, com el científic ‘pare’ den Willy, un cabot molt especial.

 

https://www.facebook.com/joan.tursantandreu/videos/2830299607056230/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad