El coronavirus no aturarà l’inici de la recollida porta a porta a Manacor

La regidoria de Medi Ambient confirma que la recollida d’orgànica al centre es posarà en marxa dia 1 d’abril

 

La recollida selectiva porta a porta que s’havia d’activar al centre de Manacor a partir d’aquest proper dia 1 d’abril, no variarà de calendari pel COVID-19. El regidor de Medi Ambient local, Sebastià Llodrà, explica que “la implantació del porta a porta segons la teníem prevista al calendari no s’atura pel coronavirus. Això vol dir que tot igual i que el proper dia 1 es posarà en marxa”, assenyala; “Les recomanacions de Sanitat és que continuem recliclant com ho fèiem fins ara i amb total normalitat. Des de la regidoria local de Medi Ambient continuarem amb la campanya de conscienciació sobre quin residu va dins cada fracció”.

Pel que fa a altres serveis depenents de la regidoria, cal apuntar que s’ha suspès el de deixalleria mòbil que venia funcionant des de fa unes setmanes, encara que per exemple els punts verds o els ecoparcs continuaran funcionant i es mantindran oberts, encara que amb restriccions; com que només es podrà dur a reciclar allò que sigui d’imperiosa necessitat i que estigui ben justificat. A més hi ha una restricció pel que fa al número de vehicles que hi poden entrar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad