El coronavirus no aturarà l’inici de la recollida porta a porta a Manacor

La regidoria de Medi Ambient confirma que la recollida d’orgànica al centre es posarà en marxa dia 1 d’abril

 

La recollida selectiva porta a porta que s’havia d’activar al centre de Manacor a partir d’aquest proper dia 1 d’abril, no variarà de calendari pel COVID-19. El regidor de Medi Ambient local, Sebastià Llodrà, explica que “la implantació del porta a porta segons la teníem prevista al calendari no s’atura pel coronavirus. Això vol dir que tot igual i que el proper dia 1 es posarà en marxa”, assenyala; “Les recomanacions de Sanitat és que continuem recliclant com ho fèiem fins ara i amb total normalitat. Des de la regidoria local de Medi Ambient continuarem amb la campanya de conscienciació sobre quin residu va dins cada fracció”.

Pel que fa a altres serveis depenents de la regidoria, cal apuntar que s’ha suspès el de deixalleria mòbil que venia funcionant des de fa unes setmanes, encara que per exemple els punts verds o els ecoparcs continuaran funcionant i es mantindran oberts, encara que amb restriccions; com que només es podrà dur a reciclar allò que sigui d’imperiosa necessitat i que estigui ben justificat. A més hi ha una restricció pel que fa al número de vehicles que hi poden entrar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad