Què passa si escups dins aigua embassada?… i alerta amb na Maria Enganxa!

Aquesta vegada Rafel Perelló mos conta que és el que no hem de fer a un safareig o a una cisterna, si no volem patir episodis de mala sort o que vengui na Maria Enganxa i mos endugui per endins… un poc d’humor i curiositats en aquests dies que corren.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad