L’institut Mossèn Alcover dóna més de 11.000 guants i 250 mascaretes

La imatge

Continua la solidaritat en aquests dies complicats. També a nivell local. Així, el departament de Sanitat de l’institut Mossèn Alcover de Manacor ha fet donació a la Conselleria de Sanitat de tota una serie de material que de ben segur els serà molt últil: 11.100 guants d’un sol ús, 14 solucions alcoholades de 500 ml, 100 bates i 250 mascaretes quirúrgiques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad