L’Ajuntament prepara kits de menjar pels qui tenguin els familiars en quarantena

En coordinació amb l’hospital també es posarà en marxa un vehicle habilitat com a segon centre de salut mòbil

 

Els Serveis Socials de l’Ajuntament i els centres de salut de Manacor i Porto Cristo ja s’estan coordinant per a tal de dur a terme una serie de mesures conjuntes que ajudin a paliar els efectes del coronavirus. Entre elles està la cesió municipal d’un dels seus vehicles per preparar-lo i fer-lo servir com a un segon PAC mòbil, dissenyar amb la col·laboració de Protecció Civil d’unes rutes segures pel repartiment de material sanitari (per no haver d’anar presencialment al centre de salut), la cessió per part del consistori de dues línees telefòniques davant l’allau de cridades, l’habilitació d’una zona lliure de cotxes davant el bar can Peric del carrer de Sant Rafel perquè hi puguin aparcar els qui vagin a fer-se un tractament de Sintron.

Però també una atenció domiciliària sanitària interrelacionada amb els Serveis Socials, per elaborar, entre d’altres coses, un llistat de totes les persones del municipi en risc de quedar sense atenció arribat el cas que els seus familiars o cuidadors arribessin a estar afectats pel COVID-19 i haguessin de quedar en quarentena. Per això han preparat uns kits d’atenció alimentària en cas de necessitats urgents.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad