Les fotos de la desinfecció avui dels punts més sensibles del municipi

La imatge

Les tasques d’intensa neteja iniciades per la regidoria de Medi Ambient per contrarrestar el coronavirus que ahir van començar a Manacor, tant per part de l’empresa concesionària (Lumsa), com dels pagesos que voluntàriament el vespre transitaren els carrers del poble amb els seus tractors, a fi de esquitxar asfalt i voreres amb una mescla d’aigua i lleixiu, continuen avui als llocs més sensibles del municipi com puguin esser escoles, farmàcies, la residència o l’ambulatori de Sa Torre. Aquí en teniu una serie d’imatges:

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad