Les fotos de la desinfecció avui dels punts més sensibles del municipi

La imatge

Les tasques d’intensa neteja iniciades per la regidoria de Medi Ambient per contrarrestar el coronavirus que ahir van començar a Manacor, tant per part de l’empresa concesionària (Lumsa), com dels pagesos que voluntàriament el vespre transitaren els carrers del poble amb els seus tractors, a fi de esquitxar asfalt i voreres amb una mescla d’aigua i lleixiu, continuen avui als llocs més sensibles del municipi com puguin esser escoles, farmàcies, la residència o l’ambulatori de Sa Torre. Aquí en teniu una serie d’imatges:

 

Print Friendly, PDF & Email

1 thought on “Les fotos de la desinfecció avui dels punts més sensibles del municipi

  1. Hi,

    We’re wondering if you’ve ever considered taking the content from revista07500.com and converting it into videos to promote on Youtube using Content Samurai? You simply add the text and it converts it into scenes that make up a full video. No special skills are needed, and there’s access to over 1 million images/clips that can be used.

    You can read more about the software here: https://turntextintovideo.com – there’s also a link to a totally free guide called the ‘Youtube SEO Cheat Sheet’, full of fantastic advice on how to help your site rank higher in Youtube and in Google.

    Kind Regards,
    Magdalena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.