Els pagesos hi tornen, avui a Porto Cristo, s’Illot, Son Macià, Cala Anguila i Cala Mendia

La imatge

Els pagesos de Manacor han tornat a sortir avui a les 19,30 hores amb els seus tractors per desinfectar carrers i places del municipi contra el coronavirus. En aquest cas els de Porto Cristo, s’Illot, Son Macià, Cala Anguila i Cala Mendia. Com ja feren aquest divendres a Manacor poble, utilitzaran la mateixa solució líquida feta d’aigua amb lleixiu, amb les mesures que recomana Sanitat, de concentració molt baixa (no superior a 1000 ppm de clor actiu; dilució 1: 50 d’un lleixiu amb concentració 40-50 gr / litre) i que per tant no suposa cap risc per a persones o animals. Així que no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad