Els pagesos hi tornen, avui a Porto Cristo, s’Illot, Son Macià, Cala Anguila i Cala Mendia

La imatge

Els pagesos de Manacor han tornat a sortir avui a les 19,30 hores amb els seus tractors per desinfectar carrers i places del municipi contra el coronavirus. En aquest cas els de Porto Cristo, s’Illot, Son Macià, Cala Anguila i Cala Mendia. Com ja feren aquest divendres a Manacor poble, utilitzaran la mateixa solució líquida feta d’aigua amb lleixiu, amb les mesures que recomana Sanitat, de concentració molt baixa (no superior a 1000 ppm de clor actiu; dilució 1: 50 d’un lleixiu amb concentració 40-50 gr / litre) i que per tant no suposa cap risc per a persones o animals. Així que no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad