Tractorada nocturna per desinfectar Manacor

La imatge

Aquest divendres des de les 19,30 hores, pagesos voluntaris coordinats per l’ajuntament de Manacor han duit a terme tasques de desinfecció per dins Manacor. Han utilitzat la solució d’aigua amb lleixiu que recomana Sanitat, de concentració molt baixa (no superior a 1000 ppm de clor actiu; dilució 1: 50 d’un lleixiu amb concentració 40-50 gr / litre) i, per tant, no suposa cap risc per a persones o animals. Així que no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis. Són feines complementàries a les de l’Ajuntament arreu del municipi.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad