Tractorada nocturna per desinfectar Manacor

La imatge

Aquest divendres des de les 19,30 hores, pagesos voluntaris coordinats per l’ajuntament de Manacor han duit a terme tasques de desinfecció per dins Manacor. Han utilitzat la solució d’aigua amb lleixiu que recomana Sanitat, de concentració molt baixa (no superior a 1000 ppm de clor actiu; dilució 1: 50 d’un lleixiu amb concentració 40-50 gr / litre) i, per tant, no suposa cap risc per a persones o animals. Així que no és necessari prendre cap mesura extraordinària de protecció als domicilis. Són feines complementàries a les de l’Ajuntament arreu del municipi.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad