L’acadèmia Nadal continua activa amb desenes de treballadors i residents aïllats

La família del tennista ha sol·licitat a la conselleria de Salut un permís especial perquè quedin confinats al complex

 

Sorprèn aquests dies l’activitat que presenta encara la Rafa Nadal Academy de Manacor, tot i que el passat divendres anunciés que tancava el gimnàs i tota la resta de serveis. Desenes de treballadors i residents del centre tennístic, però, segueixen confinats dins les instal·lacions del complex esportiu, després que la conselleria de Salut hagi acceptat la instància presentada per la pròpia gerència de l’acadèmia del tennista, per quedar tots tancats a dins mentre duri l’estat d’alarma decretat pel COVID-19 o coronavirus, tot i el risc de contagi que pugui desencadenar-se si un dels aïllats resulta ser portador del virus.

Demanat per aquesta qüestió el batle de Manacor, Miquel Oliver, confirma que l’Ajuntament ha rebut una còpia de la instància que la família Nadal ha fet a la Conselleria i que són coneixedors de la situació. Cal recordar que dissabte es va tancar, segons una carta feta pública pel propi tennista manacorí, al públic de l’exterior, l’acadèmia, la residència d’adults, el gimnàs, el museu, la botiga i el restaurant. Però a dins hi continuen alguns entrenadors i personal de suport, cuina o neteja.

D’aquesta manera, tots aquells treballadors i residents que romanguin tancats al centre durant els dies que duri l’estat d’alarma decretat pel govern estatal, gaudiran d’estada i manutenció gratuïta, mentre que aquells que de forma voluntària decideixin marxar a ca seva, poden haver d’enfrontar-se a un expedient de regulació temporal de la seva feina (ERTE) de mesos.

Així mateix durant aquest passat cap de setmana es va permetre l’entrada d’alguna parella dels treballadors tancats a l’acadèmia, que ara, evidentment, tampoc podran sortir a l’exterior.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad