Fins a 10 persones estan pendents a Manacor dels resultats pel coronavirus

Ja hi ha la primera persona del poble ingressada a planta de l’hospital

 

Segons les darreres dades, a Manacor ja hi ha deu persones que esperen en aquests moments els resultats de les proves mèdiques que determinaran si estan o no infectades pel COVID-19. Uns resultats que poden demorar-se fins i tot dies. Així mateix ja són almanco dos els facultatius de l’hospital de Manacor que pateixen el coronavirus, encara que amb símptomes lleus i reclosos en quarentena a ca seva. Un d’ells és el cap de Cardiologia del propi centre, per la qual cosa varis dels seus col·laboradors també han estat sotmesos a les proves; de moment se sap el resultat d’una d’elles, que ha estat negativa.

Així mateix hi ha un veïnat de Manacor que oficialment ja és el primer infectat per coronavirus del sector Llevant que ha quedat ingressat a planta de l’hospital comarcal, a l’espera que la màxima incidència de la malaltia, prevista durant els propers dies, faci créixer el nombre de pacients internats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad