La federació de voleibol posa punt i final a la Superlliga d’enguany

El ConectaBalear CV Manacor queda pendent ara de com quedarà definitivament la classificació a manca de dos partits

 

El ConectaBalear CV Manacor posa avui punt i final a la temporada 2019-20 de la Superlliga masculina, després de rebre la confirmació oficial de la Real Federación Española de Voleibol (RFEVB) que dóna per finalitzades les competicions masculines i femenines. L’equip manacorí es manté a l’espectativa ara sobre la definició de les qüestions tècniques i col·laterals que puguin sorgir com a conseqüència d’aquesta decisió pel que fa a l’ascens, descens o classificació definitiva.

“El Club Volei Manacor, juntament amb tots els altres clubs de la Superlliga, ja havia estat consultat aquests dies per la RFEVB sobre la idoneïtat de donar per finalitzada la temporada d’enguany a falta de dos partits per concloure. La junta directiva manacorina ja va expressar al president nacional la voluntat de donar-la per acabada ateses les consequències econòmiques que l’aplaçament suposava, afegit a la falta de forma física dels jugadors si no podien continuar amb els entrenaments una vegada que es va ordenar el tancament dels poliesportius.

Així doncs, el comunicat oficial de la RFEVB faculta al club a finalitzar contractes amb els jugadors i còs tècnic, permetent així que la plantilla es pugui desfer i retornar a casa amb les seves famílies. Alguns jugadors nacionals ja havien partit el passat cap de setmana a casa seva i ara previsiblement ho faran els internacionals en les pròximes hores.

El Club Volei Manacor vol aprofitar la situació generada per les consequències de la propagació del Covid-19 per donar les gràcies a la plantilla, còs tècnic, afició, patrocinadors i col.laboradors de l’equip ConectaBalear per entendre que esteim davant mesures excepcionals que requereixen responsabilitat i fortalesa per sortir quan abans de la crisi pel virus. Tots junts farem possible restaurar la normalitat desitjada. #QuedateEnCasa #QuedataCasa #MeQuedoEnCasa”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad