Els cartells d’esperança dels nins italians arriben també a Manacor

La imatge

L’esperançadora iniciativa començada fa uns dies per nins i nines a Itàlia, ja està començant a ser replicada també a Manacor. Es tracta de col·locar rètols en balcons i finestres amb la frase “Tot anirà bé”, en lletres de colors, núvols i arcs de sant Martí; tot mentre estiguin confinats a casa pel coronavirus.

Un missatge d’esperança i unió que es va iniciar al nord d’Itàlia, amb el lema “Andra tutto bene” (Tot anirà bé) i “Io resta a casa” (Jo em quedo a casa), en un temps on les notícies preocupants a causa del COVID-19 inunden les xarxes socials.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad