Els cartells d’esperança dels nins italians arriben també a Manacor

La imatge

L’esperançadora iniciativa començada fa uns dies per nins i nines a Itàlia, ja està començant a ser replicada també a Manacor. Es tracta de col·locar rètols en balcons i finestres amb la frase “Tot anirà bé”, en lletres de colors, núvols i arcs de sant Martí; tot mentre estiguin confinats a casa pel coronavirus.

Un missatge d’esperança i unió que es va iniciar al nord d’Itàlia, amb el lema “Andra tutto bene” (Tot anirà bé) i “Io resta a casa” (Jo em quedo a casa), en un temps on les notícies preocupants a causa del COVID-19 inunden les xarxes socials.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad