Comerços del municipi fan la compra a domicili per a les persones majors

Part i Banda

Alguns comerços del municipi de Manacor ja comencen a enginyar-se-les per poder dur la compra dels seus clients, habitualment presencials, fins els seus domicilis. Són els casos per exemple de l’emblemàtic Supermercat de Son Macià, situat a la plaça que, “amb l’ànim de soladitzar-se amb el poble i principalment amb els nostres majors”, ofereix a totes ses persones que ho necessitin “fer i dur la compra a domicili al terme de Son Macià, per tal de col·laborar amb aquesta circumstància de força major. Amunt Son Macià!”, i deixen un whatsapp per a tal efecte: 600244125.

D’igual manera els Pollos Salas de la plaça de ses Verdures, també indica que “davant la situació excepcional que estam vivint i per responsabilitat de cara als nostres majors, oferim mentre duri l’estat d’alarma un servei a domicili gratuït de tots els nostres productes”.

A més assenyala que la plaça segueix oberta “però és important que la gent (sobretot els majors) surti el manco possible, així que es podran fer comandes als següents telèfons: 610262845 (telefon i whatsapp), 610262843 (telefon i whatsapp) i al 971551588.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad