Comerços del municipi fan la compra a domicili per a les persones majors

Part i Banda

Alguns comerços del municipi de Manacor ja comencen a enginyar-se-les per poder dur la compra dels seus clients, habitualment presencials, fins els seus domicilis. Són els casos per exemple de l’emblemàtic Supermercat de Son Macià, situat a la plaça que, “amb l’ànim de soladitzar-se amb el poble i principalment amb els nostres majors”, ofereix a totes ses persones que ho necessitin “fer i dur la compra a domicili al terme de Son Macià, per tal de col·laborar amb aquesta circumstància de força major. Amunt Son Macià!”, i deixen un whatsapp per a tal efecte: 600244125.

D’igual manera els Pollos Salas de la plaça de ses Verdures, també indica que “davant la situació excepcional que estam vivint i per responsabilitat de cara als nostres majors, oferim mentre duri l’estat d’alarma un servei a domicili gratuït de tots els nostres productes”.

A més assenyala que la plaça segueix oberta “però és important que la gent (sobretot els majors) surti el manco possible, així que es podran fer comandes als següents telèfons: 610262845 (telefon i whatsapp), 610262843 (telefon i whatsapp) i al 971551588.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad