Els cossos de seguretat de Manacor envien a ca seva a qui passegi

L’Ajuntament posa a disposició un telèfon per evitar haver de fer camins de bades

 

Agents dels cossos de seguretat de la Policia Local, Nacional i la Guàrdia Civil de Manacor ja han hagut de sortir avui als carrers i a les rotondes d’entrada a Manacor per anar a informant a tot aquell establiment, vianant, corredor o passejador de cans de l’obligatorietat de quedar-se a casa mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus. De la mateixa manera que van controlant l’accés i la necessitat dels vehícles que han d’anar a algun supermercat o a comprar productes de primera necessitat.

L’Ajuntament ha enviat també un missatge de calma: “Entre totes i tots, ens en sortirem. Però ara, toca quedar a ca nostra”, mentre també demana que es faci cas a la Policia: “Pensem en els altres: consumiu de forma responsable i compliu les indicacions de les autoritats”. Així mateix ha posat a disposició dels ciutadans un telèfon, per a gestions: “Si necessitau res de l’Ajuntament, cridau abans al 971849100”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad