Els cossos de seguretat de Manacor envien a ca seva a qui passegi

L’Ajuntament posa a disposició un telèfon per evitar haver de fer camins de bades

 

Agents dels cossos de seguretat de la Policia Local, Nacional i la Guàrdia Civil de Manacor ja han hagut de sortir avui als carrers i a les rotondes d’entrada a Manacor per anar a informant a tot aquell establiment, vianant, corredor o passejador de cans de l’obligatorietat de quedar-se a casa mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus. De la mateixa manera que van controlant l’accés i la necessitat dels vehícles que han d’anar a algun supermercat o a comprar productes de primera necessitat.

L’Ajuntament ha enviat també un missatge de calma: “Entre totes i tots, ens en sortirem. Però ara, toca quedar a ca nostra”, mentre també demana que es faci cas a la Policia: “Pensem en els altres: consumiu de forma responsable i compliu les indicacions de les autoritats”. Així mateix ha posat a disposició dels ciutadans un telèfon, per a gestions: “Si necessitau res de l’Ajuntament, cridau abans al 971849100”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad