Aquestes són les ajudes econòmiques per a carrosses, comparses i el cartell de Fires i Fetes

L’ajuntament de Manacor ha obert la inscripció per la desfilada de carrosses i comparses de les Fires i Festes 2020, així com els concursos i per seleccionar la imatge del seu cartell. També ha anunciat quines són les ajudes econòmiques que tendran.

COL·LABORACIÓ ECONÒMICA PER A CARROSSES I COMPARSES: L’Ajuntament de Manacor aportarà una ajuda econòmica segons la categoria:

Per a les carrosses: 500 €

Per a les comparses:

150 € per a comparsa de 15 a 20 persones

200 € per a comparsa de 21 o més persones

Una vegada registrats els concusants l’ajuda es farà amb la major celeritat mitjançant Decret de Batlia.

Enguany la temàtica de les carrosses, a celebrar dia7 de juny de 2020 a les 18 hores, és lliure, si bé és convenient veure els criteris de valoració del jurat.

COL·LABORACIÓ ECONÒMICA PEL CARTELL: El tema del cartell és obert, però ha de ser adient a la festa que motiva el concurs. Es valorarà la creativitat i l’originalitat de la imatge i el concepte publicitari de l’obra.

El format del cartell ha de ser vertical, s’admet qualsevol mida sempre que no excedesqui les mesures màximes de 297 mm x 420 mm. S’ha de presentar damunt un suport de cartolina  de mida DIN A3.

Es concedeix un premi únic de 500 €.

“La desfilada de carrosses i comparses és un dels actes més tradicionals i populars de les Fires i Festes de Primavera de Manacor. Any rere any, la ciutat de Manacor mostra a través d’aquest acte la capacitat creativa, artística i festiva dels seus veïnats però, sobretot, mostra la voluntat de participar de manera activa en les celebracions i festes populars”, explica l’Ajuntament.

“L’Ajuntament és conscient que sense la implicació dels habitants, associacions i entitats de Manacor aquesta desfilada no seria possible i que és imprescindible cercar les fórmules que facilitin i fomentin la participació des de la satisfacció per contribuir a les festes de la nostra ciutat”.

“L’Ajuntament, amb la intenció de fomentar la participació des de la igualtat d’oportunitats i d’acord amb el que varen manifestar la majoria d’APIMAS, proposa seguir amb el mateix procediment.”

Així doncs, s’estableixen dues categories: carrosses i comparses.

“Com els altres anys, totes rebran una aportació econòmica com a ajuda per a les despeses d’elaboració. Com l’any passat, totes les participants rebran un premi de dedicació de la mateixa quantia segons la categoria i d’acord amb uns criteris artístics. A més, s’eliminaran les categories de 1r, 2n, etc. i s’establiran categories tipus “més original”, més “manacorina”, “més ecològica”, etc.”

“Esperam que aquesta idea segueixi contribuint a fomentar la participació de tots i totes i a millorar el grau de satisfacció de tothom”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad