Aquestes són les ajudes econòmiques per a carrosses, comparses i el cartell de Fires i Fetes

L’ajuntament de Manacor ha obert la inscripció per la desfilada de carrosses i comparses de les Fires i Festes 2020, així com els concursos i per seleccionar la imatge del seu cartell. També ha anunciat quines són les ajudes econòmiques que tendran.

COL·LABORACIÓ ECONÒMICA PER A CARROSSES I COMPARSES: L’Ajuntament de Manacor aportarà una ajuda econòmica segons la categoria:

Per a les carrosses: 500 €

Per a les comparses:

150 € per a comparsa de 15 a 20 persones

200 € per a comparsa de 21 o més persones

Una vegada registrats els concusants l’ajuda es farà amb la major celeritat mitjançant Decret de Batlia.

Enguany la temàtica de les carrosses, a celebrar dia7 de juny de 2020 a les 18 hores, és lliure, si bé és convenient veure els criteris de valoració del jurat.

COL·LABORACIÓ ECONÒMICA PEL CARTELL: El tema del cartell és obert, però ha de ser adient a la festa que motiva el concurs. Es valorarà la creativitat i l’originalitat de la imatge i el concepte publicitari de l’obra.

El format del cartell ha de ser vertical, s’admet qualsevol mida sempre que no excedesqui les mesures màximes de 297 mm x 420 mm. S’ha de presentar damunt un suport de cartolina  de mida DIN A3.

Es concedeix un premi únic de 500 €.

“La desfilada de carrosses i comparses és un dels actes més tradicionals i populars de les Fires i Festes de Primavera de Manacor. Any rere any, la ciutat de Manacor mostra a través d’aquest acte la capacitat creativa, artística i festiva dels seus veïnats però, sobretot, mostra la voluntat de participar de manera activa en les celebracions i festes populars”, explica l’Ajuntament.

“L’Ajuntament és conscient que sense la implicació dels habitants, associacions i entitats de Manacor aquesta desfilada no seria possible i que és imprescindible cercar les fórmules que facilitin i fomentin la participació des de la satisfacció per contribuir a les festes de la nostra ciutat”.

“L’Ajuntament, amb la intenció de fomentar la participació des de la igualtat d’oportunitats i d’acord amb el que varen manifestar la majoria d’APIMAS, proposa seguir amb el mateix procediment.”

Així doncs, s’estableixen dues categories: carrosses i comparses.

“Com els altres anys, totes rebran una aportació econòmica com a ajuda per a les despeses d’elaboració. Com l’any passat, totes les participants rebran un premi de dedicació de la mateixa quantia segons la categoria i d’acord amb uns criteris artístics. A més, s’eliminaran les categories de 1r, 2n, etc. i s’establiran categories tipus “més original”, més “manacorina”, “més ecològica”, etc.”

“Esperam que aquesta idea segueixi contribuint a fomentar la participació de tots i totes i a millorar el grau de satisfacció de tothom”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad