Com s’ha de fer una correcte higiene de mans? Video explicatiu en mig minut

La imatge

La conselleria de Salut del Govern ha dissenyat i fet públic un petit video explicatiu amb il·lustracions, sobre les passes que cal prendre per tenir una bona higiene de mans i evitar, en la mesura del possible, el contagi i la propagació del COVID-19 o coronavirus. Així, d’una forma senzilla es pretén conscienciar sobre els hàbits necessaris per tenir cura d’un mateix i dels demés durant aquestes setmanes i perllongar aquesta bona pràctica per tota la vida.

 

https://www.facebook.com/conselleria.salut/videos/922760354836165/

Júlia Troya: “La mascareta fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”

L’hospital de Manacor restringeix les visites a només una per pacient

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad