Com s’ha de fer una correcte higiene de mans? Video explicatiu en mig minut

La imatge

La conselleria de Salut del Govern ha dissenyat i fet públic un petit video explicatiu amb il·lustracions, sobre les passes que cal prendre per tenir una bona higiene de mans i evitar, en la mesura del possible, el contagi i la propagació del COVID-19 o coronavirus. Així, d’una forma senzilla es pretén conscienciar sobre els hàbits necessaris per tenir cura d’un mateix i dels demés durant aquestes setmanes i perllongar aquesta bona pràctica per tota la vida.

 

https://www.facebook.com/conselleria.salut/videos/922760354836165/

Júlia Troya: “La mascareta fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”

L’hospital de Manacor restringeix les visites a només una per pacient

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad