Alguns comerços de Manacor ja anuncien que tanquen “per responsabilitat”

La imatge

Com passa ja amb tendes i franquícies d’altres zones de l’estat afectades pel COVID-19 o coronavirus, a Manacor alguns comerços han començat a anunciar el seu tancament indefinit fins que no es solucioni la passa de la nova grip vinguda de la Xina. Ho fan diuen per responsabilitat i per preservar la salut de tota la població, i contribuïr d’aquesta forma al restabliment de la normalitat sanitària al poble i al municipi. Un dels primers establiments en fer-ho ha estat Can Garanya, que tanca les seves tendes del carrer de Ciutat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad