Alguns comerços de Manacor ja anuncien que tanquen “per responsabilitat”

La imatge

Com passa ja amb tendes i franquícies d’altres zones de l’estat afectades pel COVID-19 o coronavirus, a Manacor alguns comerços han començat a anunciar el seu tancament indefinit fins que no es solucioni la passa de la nova grip vinguda de la Xina. Ho fan diuen per responsabilitat i per preservar la salut de tota la població, i contribuïr d’aquesta forma al restabliment de la normalitat sanitària al poble i al municipi. Un dels primers establiments en fer-ho ha estat Can Garanya, que tanca les seves tendes del carrer de Ciutat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad