L’hospital de Manacor restringeix les visites a només una per pacient

La imatge

L’hospital de Manacor ha començat a aplicar el protocol de prevenció contra el Covid-19 o coronavirus pel que fa al règim de visites. D’aquesta manera i tal i com marca la conselleria de Salut, el personal ja ha aferrat tant a l’entrada com als ascensors que duen a les plantes d’ingrés, uns cartells informatius on deixen clar que només hi pot haver un acompanyant per pacient a les habitacions.

El personal d’enfermeria i neteja són els encarregats d’anar fent cumplint aquesta nova norma de lluita contra el coronavirus, tot i que el de Manacor continua essent de moment l’únic hospital balear sense cap cas de la nova grip.

Júlia Troya: “La mascareta fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad