L’hospital de Manacor restringeix les visites a només una per pacient

La imatge

L’hospital de Manacor ha començat a aplicar el protocol de prevenció contra el Covid-19 o coronavirus pel que fa al règim de visites. D’aquesta manera i tal i com marca la conselleria de Salut, el personal ja ha aferrat tant a l’entrada com als ascensors que duen a les plantes d’ingrés, uns cartells informatius on deixen clar que només hi pot haver un acompanyant per pacient a les habitacions.

El personal d’enfermeria i neteja són els encarregats d’anar fent cumplint aquesta nova norma de lluita contra el coronavirus, tot i que el de Manacor continua essent de moment l’únic hospital balear sense cap cas de la nova grip.

Júlia Troya: “La mascareta fora de l’àmbit sanitari no té cap sentit”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad