La tributació de l’habitatge vacacional i temes fiscals, a debat a Manacor

La III Jornada de Fiscalitat de Manacor tindrà lloc el divendres 20 de març, entre les 9,15 i les 19 hores al Centre Universitari

 

Aquest dimecres s’ha dut a terme la presentació de la III Jornada de Fiscalitat de Manacor, destinada a professionals interessats en la matèria tributària i alumnes de la UIB que vulguin ampliar els seus coneixements en termes fiscals.

La Jornada es desenvoluparà durant el divendres 20 de març entre les 9,15 i les 19 hores i comprendrà un acte inaugural amb el batle, Miquel Oliver, la consellera d’Hisenda, Rosario Sánchez i diversos representants universitaris, a més d’una taula rodona que durà per nom Els pactes successoris a les Illes Balears, amb els advocats Yolanda Montero i Juan Planas, el professional de la fiscalitat i la gestió tributària Joan Torres, la regidora d’Hisenda, Maria Antònia Truyols, i el president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Balears, Miguel Ángel García, com a moderador.

Després d’una pausa la Jornada es reprendrà amb la ponència La plusvàlua municipal després de la sentència del Tribunal Constitucional del 31-10-2019, a càrrec del Cap de Selecció i Investigació del Frau Fiscal de l’ATIB, Alejandro Calvo.

Després de la pausa per al dinar es durà a terme la ponència La tributació de l’habitatge vacacional, a càrrec del professional Joan Torres i el Cap de la Unitat d’Inspecció de l’Administració de l’AEAT Eivissa i Formentera, Vicente Arbona. Finalment tindrà lloc l’acte de clausura, amb la consellera i el batle, i una visita guiada a la Institució Pública Antoni Maria Alcover.

En acabar, es lliurarà un certificat d’assistència pels assistents que ho sol·licitin al butlletí d’inscripció.

Segons Truyols “és molt important seguir reivindicant Manacor com a centre d’esdeveniments acadèmics rellevants, amb ponents de primera fila”. “Tornam a apostar per donar visibilitat al Centre Universitari de Manacor – CUM – , amb l’experiència adquirida de les dues darreres edicions”, ha conclòs.

La Jornada, que es durà a terme al Centre Universitari de Manacor, té un preu de 30 euros per a professionals afiliats a les entitats patrocinadores i un de 40 per a altres professionals i assistents. Per als alumnes de la Universitat de les Illes és gratuït.

Per altra banda, la Jornada ha estat organitzada per la Universitat de les Illes; en concret, el Centre Universitari de Manacor, la facultat d’Economia i Empresa i la facultat de Turisme. L’Ajuntament de Manacor, l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears – APTTCB –  i l’Il·lustre Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Balears en són els patrocinadors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad