Els manacorins acaben amb les existències de gels hidroalcohòlics

Part i Banda

La preocupació pel Covid-19, és a dir, pel ja mitològic coronarivus, ha arribat a punts propers a la histèria. A Manacor, si fa uns dies les farmàcies veren com poc a poc s’anaven acabant les mascaretes, ara ha pegat per les solucions hidroalcohòliques per rentar-se les mans (aquelles que no han de menester aigua), vistes com el sant grial i solució per prevenir la malaltia. Les prestatgeries en van buides. D’aquí que una coneguda cadena de supermercats tranquilitzava ahir als seus clients manacorins: “demà mateix n’arriben 150 unitats més”.

Així mateix, s’ha notat un considerable augment dels consumidors d’aquest tipus de solució netejadora al rebedor de l’hospital de Manacor, on el centre des de fa uns anys hi té instal·lats una serie de dispensadors per consicenciar a pacients i visitants de la necessitats de dur, en tot moment, les mans netes. “Si abans no els havíem de reposar fins que passaven quinze dies, ara és seguit seguit”, comenten. N’hi ha fins i tot que duen diferents receptacles de ca seva i els omplen de l’hospital per por.

Al mateix temps, i com sol passar amb aquestes coses, ja n’hi ha també que fan de la prevenció una semiapocalipsi i han començat a omplir els seus rebosts amb tot tipus de llaunes, productes de primera necessitat, paper higiènic i distint material quirúrgic, ves a saber perquè.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad