El misteri del cotxe que du anys ‘aparcat’ a la Via Portugal

Part i Banda

Aquesta és la història d’un cotxe, un BMW llarg i gris de cinc portes a qui, un dia qualsevol, el seu propietari va deixar tirat a un costat d’una avinguda de Manacor. La memòria de l’abandó, tot i no ser clara, situa els fets a un mes per determinar de mitjans 2018, si no abans. Basta entrar dins google maps i situar l’homenet a l’alçada de la fàbrica de matalassos que hi ha a la Via Portugal. Així, a la darrera imatge disponible, la de novembre de 2018, ja es pot veure el bòlid amb la roda esquerra de darrera punxada i signes d’un abandó de més de quatre dies.

Ara, tants mesos després, el cotxe encara hi és, allà mateix, mig desmuntat per peces i amb aspecte de voler resistir dos o tres anys més sense que, aparentment ningú faci res per llevar-lo del mig. Fins i tot el rètol de la fàbrica de matalassos ha canviat en aquest temps on, la manca de parafangos, retrovisors i alguna roda, han creat un ‘monstre’. Un BMW llarg i gris de cinc portes a la manacorina.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad