Perfecto Acosta parla sobre el càncer a s’Agrícola

El president d’Aprop i l’oncòloga i gerent de l’hospital de Manacor expliquen les vivències al voltant de la malaltia

 

La xerrada que divendres passat va oferir el president de l’associació d’ajuda a malalts i familiars amb càncer (Aprop), Perfecto Acosta, no va deixar cap dels assistents indiferent. Escoltar-li contar les emocions viscudes en primera persona després de diagnosticar-li que tenia càncer, va fer que l’auditori concentrat a s’Agrícola es posés a la seva pell i el significat d’una malaltia que es converteix en una ombra amb la que has de conviure fins que un dels dos guanya.

Després de vèncer, Acosta va decidir canviar de vida i, entre altres coses, fundar Aprop. A la xerrada va estar acompanyat per Catalina Vadell, oncòloga i directora-gerent de l’hospital de Manacor, que va detallar una biografia desconeguda de Perfecto i va explicar les tasques que està duent a terme l’associació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad