Per què es penjaven eriçons de mar a les figueres?

Aquesta setmana el gran coneixedor de la cultura nostrada, Rafel Perelló, ens parla de les figueres i de les diferents supersticions que existeixen al seu voltant. Per què es penjava un eriçó de mar a les seves branques? Què era la Santmiquelada? Quins poders curatius pot tenir una figuera?

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad