Llorenç Gris transforma la seves fotografies i reflexions en una revista

El primer número de ‘Fotosofia’, amb 50 fotos i “filosofades pròpies” sortirà a la venda en una setmana

 

El fotógraf manacorí Llorenç Gris ja té a punt Fotosofia, una revista autoeditada que mescla les seves instantànies més curioses amb textos reflexius amb els tocs d’humor i ironia que l’han fet famós a les xarxes. “Fa uns deu anys ja que vaig començar a penjar fotos a Facebook, però poc a poc hi vaig anar introduïnt filosofades meves, per enriure’m de mi mateix, sense cap mala intenció… i vaig passar en qüestió de dies d’uns 300 a 5.000 seguidors; o sigui que van agradar”, explica Gris, que diu que al principi li sabia com a greu que el text pogués fer ombra a la fotografia en sí mateixa, “però ara ja no m’importa, m’he avesat”.

El primer número de la nova revista, que recull 50 fotografies de temàtica variada, estarà a la venda “en una setmana i podrà ser adquirida per correu contrarremborsament” o ben possiblement també, per qui visqui a Manacor, a la lliberia Món de Llibres. “He procurat que el paper fos bò i les tapes una mica dures, però sense la intenció de fer un llibre que valgués molt, sino una espècie de fanzine assequible amb fotos a una pàgina o inclús a dus i amb el text inclòs a de dins”.

Pel que fa a la periodicitat i el preu, Gris diu que encara li donarà unes quantes voltes aquests dies, però que en tot cas “no me vull comprometre a posar un temps concret entre una i una altra, anirà segons el temps que tengui; però el que sí estic segur és que la meva voluntat és que vagin sortint números”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad