Llorenç Gris transforma la seves fotografies i reflexions en una revista

El primer número de ‘Fotosofia’, amb 50 fotos i “filosofades pròpies” sortirà a la venda en una setmana

 

El fotógraf manacorí Llorenç Gris ja té a punt Fotosofia, una revista autoeditada que mescla les seves instantànies més curioses amb textos reflexius amb els tocs d’humor i ironia que l’han fet famós a les xarxes. “Fa uns deu anys ja que vaig començar a penjar fotos a Facebook, però poc a poc hi vaig anar introduïnt filosofades meves, per enriure’m de mi mateix, sense cap mala intenció… i vaig passar en qüestió de dies d’uns 300 a 5.000 seguidors; o sigui que van agradar”, explica Gris, que diu que al principi li sabia com a greu que el text pogués fer ombra a la fotografia en sí mateixa, “però ara ja no m’importa, m’he avesat”.

El primer número de la nova revista, que recull 50 fotografies de temàtica variada, estarà a la venda “en una setmana i podrà ser adquirida per correu contrarremborsament” o ben possiblement també, per qui visqui a Manacor, a la lliberia Món de Llibres. “He procurat que el paper fos bò i les tapes una mica dures, però sense la intenció de fer un llibre que valgués molt, sino una espècie de fanzine assequible amb fotos a una pàgina o inclús a dus i amb el text inclòs a de dins”.

Pel que fa a la periodicitat i el preu, Gris diu que encara li donarà unes quantes voltes aquests dies, però que en tot cas “no me vull comprometre a posar un temps concret entre una i una altra, anirà segons el temps que tengui; però el que sí estic segur és que la meva voluntat és que vagin sortint números”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad