La prevenció contra el coronavirus arriba als centres escolars manacorins

Part i Banda

La Conselleria d’Educació va remetre divendres a l’institut Mossèn Alcover de Manacor informació i una serie d’infografies adjuntes amb dibuixos, sobre el coronavirus i altres afeccions respiratoris, per tal de fer-ne difusió entre tota la comunitat educativa a partir d’ara. Divendres mateix l’equip directiu la va penjar als llocs públics del centre. Entre les principals mesures està una bona higienes de mans i consells per quan tossim o esternudam.

 

Urgències implanta la mascareta quirúrgica davant qualsevol sospita

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad