La prevenció contra el coronavirus arriba als centres escolars manacorins

Part i Banda

La Conselleria d’Educació va remetre divendres a l’institut Mossèn Alcover de Manacor informació i una serie d’infografies adjuntes amb dibuixos, sobre el coronavirus i altres afeccions respiratoris, per tal de fer-ne difusió entre tota la comunitat educativa a partir d’ara. Divendres mateix l’equip directiu la va penjar als llocs públics del centre. Entre les principals mesures està una bona higienes de mans i consells per quan tossim o esternudam.

 

Urgències implanta la mascareta quirúrgica davant qualsevol sospita

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad