“Hi ha nins que s’han passat tota la vida dins barracons”

Les Apimas de les escoles de Ses Comes i Sa Torre no duen els seus fills a escola, i es manifesten fins davant l’ajuntament de Manacor

 

Les Apimas dels col·legis de Ses Comes de Porto Cristo i de Sa Torre de Manacor han tornat a protestar, aquesta vegada en manifestació, per l’incumpliment de la conselleria d’Educació en els plaços previstos per a les reformes i ampliacions d’aquestes escoles del municipi. Així, mares i pares no han duit avui els nins a classe per fer veure el seu descontent per una banda, i per pressionar també a l’ajuntament de Manacor, intermediari directe amb el Govern.

Passades les 9,30 hores unes 200 persones s’han concentrat amb xiulets i pancartes a la plaça Ramon Llull de Manacor des d’on ha començat la manifestació, ja anunciada des de fa uns dies. “Hi ha nins que s’han passat tota la vida dins barracons, que no conèixen una altra cosa”, explicava Aina Maria Capó, del CEIP Ses Comes, que coincidia en assenyalar la vergonya pel retard del procés i per les promeses incumplides per part de l’IBISEC, la Conselleria i, en darrera instància, el consistori manacorí.

Així, la manifestació de protesta ha recorregut els principals carrers del centre de la ciutat, passant per la plaça de Sa Bassa, continuant pel carrer Major i acabant just davant les oficines municipals, on el regidor local d’Educació, Mateu Marcé, els ha rebut i donat suport.

Cal recordar que, a més de les dues escoles afectades pels endarreriments en les obres de rehabilitació, s’hi afageix el Simó Ballester, que espera també a que l’edifici al solar de l’antic quarter dels Sementals, sigui acabat d’una vegada per totes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad