Excrements de gallina escampats per finques omplen de pudor Manacor

L’ajuntament de Manacor ja ha informat a la conselleria de Medi Ambient de les seves sospites

 

Tones d’excrements de gallina escampats per camps de distintes finques properes a Manacor ha tornat a provocar bafarades de males olors per tota la ciutat durant les darreres hores. Es tracta del que comunment es coneix com a gallinassa, que durant aquests dies ha tornat a ser transportada per una coneguda empresa avícola local, fins a finques especialment llogades de la zona de Son Suau i pels voltants dels pous de Son Tovell, on es mescla amb la terra per fer d’abonament.

Fa ja dos mesos que l’ajuntament té la mosca darrera l’orella i sospita que hi ha un excés de volum d’excrements pels metres cúbics de terra utilitzats, el que provoca que els dies de vent, la pudor es fasi quasi insuportable a molt de barris de Manacor. Així ja s’ha donat compte a la conselleria de Medi Ambient, que en aquest cas és la responsable de vigilar i aplicar les sancions pertients si efectivament hi ha irregularitats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad