Excrements de gallina escampats per finques omplen de pudor Manacor

L’ajuntament de Manacor ja ha informat a la conselleria de Medi Ambient de les seves sospites

 

Tones d’excrements de gallina escampats per camps de distintes finques properes a Manacor ha tornat a provocar bafarades de males olors per tota la ciutat durant les darreres hores. Es tracta del que comunment es coneix com a gallinassa, que durant aquests dies ha tornat a ser transportada per una coneguda empresa avícola local, fins a finques especialment llogades de la zona de Son Suau i pels voltants dels pous de Son Tovell, on es mescla amb la terra per fer d’abonament.

Fa ja dos mesos que l’ajuntament té la mosca darrera l’orella i sospita que hi ha un excés de volum d’excrements pels metres cúbics de terra utilitzats, el que provoca que els dies de vent, la pudor es fasi quasi insuportable a molt de barris de Manacor. Així ja s’ha donat compte a la conselleria de Medi Ambient, que en aquest cas és la responsable de vigilar i aplicar les sancions pertients si efectivament hi ha irregularitats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad