La reforma de la façana de l’escoleta Nins i Nines quedarà llesta a l’estiu

L’Ajuntament adjudica l’obra per un preu final de 83.028,88 euros

 

Finalment la regidoria d’Educació de l’ajuntament de Manacor va adjudicar fa tan sols un dies, les obres de reforma de la façana de l’escoleta municipal Nins i Nines, per una mica més de 83.000 euros (el preu de sortida inicial eren 68.000 euros). Ara l’empresa responsable, amb seu a Inca, té fins a un mes per començar amb el projecte, que deixarà de banda els actuals ‘caixons’ característics de les finestres i refarà el frontis de forma plana i amb una estètica més actual.

Un cop s’hagi iniciada l’obra de rehabilitació després del pertinent acte de replanteig, disposarà de tres mesos per acabar-la definitivament; és a dir que podria estar completament acabada aquest mateix estiu. Es posaria punt i final d’aquesta forma a la mala imatge i els problemes de seguretat d’una façana amb troços de maons a la vista. Una altra qüestió per resoldre encara, són alguns espais amb poc manteniment com ara el pati exterior que tenen preocupats a molts de pares de l’escoleta municipal, de gestió externa.

Nou retard per a l’escola de Sa Torre, fins a l’estiu de 2021

Els Sementals, les marques de 10 anys d’abandonament

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad