La pitjor plaça de Manacor?

Part i Banda

Des que fa quatre anys li llevaren els àrbres originaris (perquè feien brutor) i en sembraren d’altres que, a dia d’avui encara no fan ombra (ni literal ja que no tenen fulles, ni figuradament perquè no han crescut ni un pam des de que foren col·locats), la plaça Berard de Sa Torre pot ser considerada, oficiosament ja, la pitjor plaça de Manacor.

Un trespol crullat amb pintades i brut, és la solera d’un espai comú que fa més d’una dècada que és un despropòsit: Troncs a mig tallar, rajoles maldestres, una zona de jardí amb troços de pedra perillosos, comptadors d’aigua romputs i d’altres elèctrics que fan renou, contenidors plens de trastos de deu dies nou i una sensació de deixadesa alarmant.

La darrera, l’arrabassada d’un dels quatre bancs de ferro verd situats a cada costat de la ‘plaça’. Cap per avall des de fa uns dies i amb un pedra de les dimensions d’un meteorit devora, com si fessin falta més elements per acabar de composar una escena d’autèntic barri degradat. Una mina per la nova app i la brigada municipal, que per arreglar-ho tot s’hi haurà de ‘pegar’ una setmana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad