El pianista multipremiat Agustí Fernández tocarà a Manacor

Serà el proper 29 de març al Teatre Municipal de la mà de l’activa promotora Nohihatemps

 

La promotora manacorina Nohihatemps ja té tancada una altra actuació. Serà el proper 29 de març al Teatre de Manacor, quan el pianista Agustí Fernández oferirà un recital a piano solo. Fernández és un dels músics mallorquins (resident a Barcelona) més internacionals i paradoxalment més difícils de veure a Mallorca.

Segons la promotora, el concert, a part de ser un esdeveniment musical de gran qualitat, serà un acte de justícia poètica ja que el pianista, des de que va partir cap a Barcelona l’any 1979, ha actuat a Mallorca en poquíssimes ocasions (unes cinc aproximadament).

Agustí Fernández és una referència mundial en el món de la música improvisada. Ha participat a més de 150 discs (l’any 2003 es converteix en el primer músic espanyol que grava un disc amb la prestigiosa discogràfica alemanya ECM), es professor titular de improvisació a l’ESMUC (sense anar més enfora, va ser el professor del gran pianista Marco Mezquida), ha impartit cursos i seminaris per tot Europa, Mèxic, Israel, Canadà, EEUU… es premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya (2013), premi ciutat de Barcelona (2009).

El seu disc Aurora va ser guardonat com el millor disc de la història del jazz català per la revista Jaç, la prestigiosa revista de New York All about Jazz li ha otorgat dos importants premis: l’any 2007, el seu concert a piano solo Mutza va ser reconegut com un dels 10 millors concerts de l’any i l’any 2009 el seu disc Silence Dance va rebre una menció d’honor.

El preu de les entrades es de 6 euros anticipada i 8 euros a taquilla. Es poden comprar al Teatre i Auditori de Manacor (consultar horaris) o a la web: www.teatredemanacor.cat

Organitza: Nohihatemps

Sonoritza: Audiomosso

Amb la col·laboració del Teatre de Manacor

El cartell és obra de l’artista Joan Roig

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad