Pep Guerrero exposa pintures i objectes a s’Agrícola

L’exposició s’inaugura aquest dissabte i restarà fins el 25 de març

 

El proper dissabte 7 de març, a les 20 hores, s’inaugura a l’Associació Cultural s’Agrícola l’exposició de Pep Guerrero Quan realitzes una cosa totalment nova a vegades és inclassificable, que restarà oberta fins dia 25 de març.

Guerrero va néixer a Sóller l’any 1966. A més de pintures exposarà també alguns objectes on es podrà observar la seva originalitat. En la seva obra hi ha veritat i ficció, presència i absència, i premises que s’identifiquen amb un esperit romàntic.

Polifacètic, en el seu estudi dóna forma a la seva inabastable creativitat i a una ampla producció artística. La seva passió pictòrica es derborda des dels quadres a objectes que sol adquirir com ara maletes, ventalls, sabates, cadires, taules o utensilis de perruqueria, deixant la seva petjada del seu univers en tot allò que està a l’abast. Després de la inauguració hi haurà un refrigeri.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad