Pep Guerrero exposa pintures i objectes a s’Agrícola

L’exposició s’inaugura aquest dissabte i restarà fins el 25 de març

 

El proper dissabte 7 de març, a les 20 hores, s’inaugura a l’Associació Cultural s’Agrícola l’exposició de Pep Guerrero Quan realitzes una cosa totalment nova a vegades és inclassificable, que restarà oberta fins dia 25 de març.

Guerrero va néixer a Sóller l’any 1966. A més de pintures exposarà també alguns objectes on es podrà observar la seva originalitat. En la seva obra hi ha veritat i ficció, presència i absència, i premises que s’identifiquen amb un esperit romàntic.

Polifacètic, en el seu estudi dóna forma a la seva inabastable creativitat i a una ampla producció artística. La seva passió pictòrica es derborda des dels quadres a objectes que sol adquirir com ara maletes, ventalls, sabates, cadires, taules o utensilis de perruqueria, deixant la seva petjada del seu univers en tot allò que està a l’abast. Després de la inauguració hi haurà un refrigeri.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad