Ataquen amb esprai el monòlit de les Dones de Llevant

El monòlit on el Col·lectiu Dones de Llevant homenatja cada any a un grup social i de treball femení per celebrar el Dia Mundial del 8 de març, ha estat avui incomprensiblement atacat amb pintades fetes amb diferents esprais de colors, que han tapat les diferents imatges del grup a cada una de les seves cares. Fa només uns anys el monòlit situat a la Plaça de les Perleres de Manacor, devora la ronda de Felanitx, ja va patir actes vandàlics quan foren arrabassades algunes de les plaques commmoratives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad