Ataquen amb esprai el monòlit de les Dones de Llevant

El monòlit on el Col·lectiu Dones de Llevant homenatja cada any a un grup social i de treball femení per celebrar el Dia Mundial del 8 de març, ha estat avui incomprensiblement atacat amb pintades fetes amb diferents esprais de colors, que han tapat les diferents imatges del grup a cada una de les seves cares. Fa només uns anys el monòlit situat a la Plaça de les Perleres de Manacor, devora la ronda de Felanitx, ja va patir actes vandàlics quan foren arrabassades algunes de les plaques commmoratives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad