El radar entre Manacor i Porto Cristo ‘caça’ a cinc conductors per dia

Tot i parèixer molt són moltes multes menys que l’any 2018 quan es va arribar a una mitjana de 18 cada dia

 

El radar fix situar al quilòmetre 5,2 de la carretera Ma-4020 que connecta Manacor amb Porto Cristo, posa quasi 4,8 multes diàries per excés de velocitat. De fet és el quart de Mallorca que més fotografies fa a infractors al volant. Així, durant 2019 va ‘caçar’ la matrícula de 1.741 vehicles que circulaven més ràpid dels 90 quilòmetres per hora autoritzats, i que per tant reberen la seva sanció econòmica.

Així i tot i maldament aquestes xifres puguin semblar altes, són notablement menors que les registrades el 2018. Si fa dos anys el radar entre Manacor i Porto Cristo va recaptar 687.000 euros, durant 2019 l’administració de l’Estat ‘només’ n’ha pogut treure uns ingressos de 165.200 euros; un 75,9% menys.

I és que entre gener i octubre de 2018 va aplegar a 5.047 conductors que sobrepassaven el límit de velocitat permès. Això equival a més de 18 multes cada dia.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad