El radar entre Manacor i Porto Cristo ‘caça’ a cinc conductors per dia

Tot i parèixer molt són moltes multes menys que l’any 2018 quan es va arribar a una mitjana de 18 cada dia

 

El radar fix situar al quilòmetre 5,2 de la carretera Ma-4020 que connecta Manacor amb Porto Cristo, posa quasi 4,8 multes diàries per excés de velocitat. De fet és el quart de Mallorca que més fotografies fa a infractors al volant. Així, durant 2019 va ‘caçar’ la matrícula de 1.741 vehicles que circulaven més ràpid dels 90 quilòmetres per hora autoritzats, i que per tant reberen la seva sanció econòmica.

Així i tot i maldament aquestes xifres puguin semblar altes, són notablement menors que les registrades el 2018. Si fa dos anys el radar entre Manacor i Porto Cristo va recaptar 687.000 euros, durant 2019 l’administració de l’Estat ‘només’ n’ha pogut treure uns ingressos de 165.200 euros; un 75,9% menys.

I és que entre gener i octubre de 2018 va aplegar a 5.047 conductors que sobrepassaven el límit de velocitat permès. Això equival a més de 18 multes cada dia.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad