El parc municipal tendrà el seu arbre de la memòria

Part i Banda

 

La consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, assistirà aquest dilluns a les 19 hores al parc municipal, a l’acte d’homenatge a les víctimes del règim franquista durant la Guerra Civil espanyola, organitzat per la Direcció General de Memòria Democràtica, en el qual es presentarà el nou Arbre de la Memòria que es situarà al Parc Municipal.

Hi assitiran també el secretari autonòmic de Memòria Democràtica i Bon Govern, Jesús Jurado; el director general de Memòria Democràtica, Marc Herrera; i el batle de Manacor, Miquel Oliver; a més d’Antoni Tugores, autor de l’estudi sobre les fosses de Manacor al Mapa de Fosses de Mallorca; MªAntònia Oliver, presidenta de Memòria de Mallorca i el dissenyador de l’Arbre de la Memòria, Sebastiano Rossi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad