L’augment d’usuaris pel Rafa Nadal Center obliga a ordenar l’aparcament

L’augment del trànsit i de l’afluència d’usuaris durant els darrers anys han suposat constants problemes de mobilitat al parking municipal

 

Tal i com va avançar aquesta revista, ahir es van iniciar les tasques que permetran ordenar l’aparcament públic situat al camp de futbol i la pista d’atletisme municipal de la Torre dels Enagistes, on als voltants també s’hi troba el centre de tennis de Rafel Nadal.

L’augment del trànsit i de l’afluència d’usuaris durant els darrers anys, sumats al fet d’ubicar-se al costat de la carretera, han suposat constants problemes de mobilitat entre els vehicles i els vianants que accedeixen a les instal·lacions esportives.

 

 

A més, recentment, han començat les obres d’ampliació del centre de tennis, “el que fa imprescindible la regulació de la zona d’aparcament per tal d’assegurar un trànsit adequat, amb el pintat de les marques viàries dels estacionaments i els carrils de circulació, d’acord amb les indicacions de la Policia Local i dels serveis d’Urbanisme i d’Esports de l’ajuntament de Manacor”, explica el propi consistori. “Amb aquesta actuació s’aconseguirà una millora de la mobilitat de la zona, una major seguretat pels usuaris i la necessària ordenació de l’aparcament, dels accessos i dels carrils de circulació”.

L’ampliació de 26.000 m2 de l’acadèmia de Rafel Nadal ja pren forma

Nadal haurà de construïr un aparcament propi i compensar l’Ajuntament amb 465.000 euros

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad