L’Ajuntament habilita un pàrquing per a patinets a les seves oficines

Part i Banda

L’ajuntament de Manacor ha instal·lat, aquest divendres migdia, un pàrquing per a patinets a l’entrada de l’edifici d’oficinesde la plaça del Convent. “L’Ajuntament aposta així per un model més propi del segle XXI, donant facilitats a la ciutadania per tal que es pugui apropar a les dependències a realitzar els tràmits que s’escaiguin, a treballar o a realitzar una visita, en transport sostenible”, explica la Sala. 

“L’aposta per la reducció de l’ús dels cotxes ha d’anar acompanyada d’alternatives reals per al dia a dia de la ciutadania i aquest n’és un exemple. Només així assumirem majors quotes de mobilitat verda”, finiquiten. De fet ja hi ha un regidor que habitualment es desplaça fins el seu despatx en patinet. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad