Totes les respostes a les preguntes sobre el reciclatge a Manacor

La regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor ha habilitat una pàgina especial sobre les preguntes i dubtes més freqüents a l’hora de conèixer com funciona el nou sistema de recollida i reciclatge en procés d’implantació. Una vegada acabades la dotzena de reunions informatives sobre el porta a porta amb els veïnats de la zona centre de la ciutat i en els darrers dies per demanar la taxa reduïda de residus, vos deixam amb l’enllaç a aquest interessant preguntes i respostes:

https://www.residusmanacor.cat/faqs?fbclid=IwAR3ebRu-1w0rChmKCV6PUCji1HEBpjCl0gotopVs8AScT0TfNEFoW3L67DI

Ni els tassons van al vidre ni els pots s’han de fer nets

La deixalleria mòbil ja volta pel municipi

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad