Totes les respostes a les preguntes sobre el reciclatge a Manacor

La regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor ha habilitat una pàgina especial sobre les preguntes i dubtes més freqüents a l’hora de conèixer com funciona el nou sistema de recollida i reciclatge en procés d’implantació. Una vegada acabades la dotzena de reunions informatives sobre el porta a porta amb els veïnats de la zona centre de la ciutat i en els darrers dies per demanar la taxa reduïda de residus, vos deixam amb l’enllaç a aquest interessant preguntes i respostes:

https://www.residusmanacor.cat/faqs?fbclid=IwAR3ebRu-1w0rChmKCV6PUCji1HEBpjCl0gotopVs8AScT0TfNEFoW3L67DI

Ni els tassons van al vidre ni els pots s’han de fer nets

La deixalleria mòbil ja volta pel municipi

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad