S’Agrícola celebra diumenge el centenari del soci ‘Pífol’

Tòfol Pastor Noguera, més conegut com a Pífol és el primer soci de s’Agrícola que arriba als 100 anys, el proper dissabte 29 de febrer. Per aquest motiu la junta directiva de l’associació cultural, ha decidit organitzar un acte per celebrar-ho aquest proper diumenge a les 19 hores. L’acte contarà amb l’interpretació d’un parell d’obres al piano a càrrec d’Andreu Riera, mentre que Antoni Tugores, biògraf de Tòfol Pastor, també ens farà un tast de la vida d’en Pífol. Per acabar, es servirà un refrigeri.

El bixest més vell del món prepara el seu centenari

L’enyorada vorera marina de Perlas Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad