Els Sementals, les marques de 10 anys d’abandonament

Part i Banda

Ara que la conselleria d’Educació ha tornat a posar plaços pel començament de les obres de reforma de l’edifici inacabat on abans hi havia el quarter militar de Els Sementals de Manacor, i que passarà a ser part del col·legi Simó Ballester, encara és l’hora que l’edifici dissenyat pel manacorí Llorenç Brunet, s’hagi netejat des de fa deu anys, al 2010, quan es va acabar de construir. Una dècada sense manteniment que han deixat un edifici amb brutor, pintades, robatoris o cops per les parets. Un desastre que ara costarà almanco 1,5 milions arreglar i posar a punt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad