El mític músic i artista Pau Riba arriba a Manacor

El dijous 5 i el divendres 6 de març, a Can Lliro

 

El dijous 5 i el divendres 6 de març, a les 21,30 hores, el mític músic català (nat a Mallorca al 1948) Pau Riba, actuarà a Can Lliro (Carrer Joan Lliteras, 42) per presentar al públic manacorí una selecció dels seus millors temes. En aquesta ocasió, Riba (a la veu i la guitarra) estarà acompanyat pel seu fill Llull Riba (a la bateria), Anna Tobias (a la percussió i al baix) i Noè Escola (al teclat i a la flauta travessera).

Els músics interpretaran una selecció dels temes més emblemàtics de l’artista, des de les peces més primerenques (dels anys seixanta) fins a més actuals, incloent temes inconfonibles com els que es recullen a Diòptria, el disc doble més destacat de la seva trajectòria on s’inclouen cançons com L’home estàtic o Noia de porcellana. Sens dubte, és una oportunitat única per gaudir del segell únic i intransferible de Riba.

Les entrades, que tenen un cost de 12 (anticipada) i 15 euros (taquilla), i es poden adquirir a Can Lliro o a través del web bit.ly/PauRiba-CanLliro-5març (5 de març) o bit.ly/PauRiba-CanLliro (6 de març).

Albert Pla actuarà en exclusiva a Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad