El mític músic i artista Pau Riba arriba a Manacor

El dijous 5 i el divendres 6 de març, a Can Lliro

 

El dijous 5 i el divendres 6 de març, a les 21,30 hores, el mític músic català (nat a Mallorca al 1948) Pau Riba, actuarà a Can Lliro (Carrer Joan Lliteras, 42) per presentar al públic manacorí una selecció dels seus millors temes. En aquesta ocasió, Riba (a la veu i la guitarra) estarà acompanyat pel seu fill Llull Riba (a la bateria), Anna Tobias (a la percussió i al baix) i Noè Escola (al teclat i a la flauta travessera).

Els músics interpretaran una selecció dels temes més emblemàtics de l’artista, des de les peces més primerenques (dels anys seixanta) fins a més actuals, incloent temes inconfonibles com els que es recullen a Diòptria, el disc doble més destacat de la seva trajectòria on s’inclouen cançons com L’home estàtic o Noia de porcellana. Sens dubte, és una oportunitat única per gaudir del segell únic i intransferible de Riba.

Les entrades, que tenen un cost de 12 (anticipada) i 15 euros (taquilla), i es poden adquirir a Can Lliro o a través del web bit.ly/PauRiba-CanLliro-5març (5 de març) o bit.ly/PauRiba-CanLliro (6 de març).

Albert Pla actuarà en exclusiva a Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad