La Policia comença a ordenar el pàrking de la pista d’atletisme

Ja han marcat amb línies blaves les zones de circulació i aparcament, per evitar embossos i problemes de seguretat

 

Després d’haver pres mides durant les darreres setmanes, la Policia Local de Manacor ha començat avui a senyar en color blau les retxes a partir de les quals ordenar tant el trànsit com la circulació de l’aparacament de la pista d’atletisme municipal, emprat de forma indiscriminada pels usuaris de l’Acadèmia i gimnàs den Rafa Nadal, el que ha creat durant els darrers anys més d’una discusió i nombrosos problemes d’espai i embossos per entrar i sortir en hores punta.

L’acord del Consell de Govern de fa uns mesos, a través del que permet al tennista ampliar les places hoteleres i el terreny construït, també obliga a Nadal a una prestació econòmica compensatòria “i a obligacions respecte a les externalitats de mobilitats generades per la ubicació del centre i la de l’equipament municipal de la Torre dels Enagistes, el que vol dir que s’haurà de fer una rotonda i un aparcament amb una superfície aproximada de 3.500 m2, ja que fins ara els seus clients de gimnàs i restaurant saturen l’estacionament públic de la pista d’atletisme i camp de futbol.

Nadal haurà de construïr un aparcament propi i compensar l’Ajuntament amb 465.000 euros

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad