La Policia comença a ordenar el pàrking de la pista d’atletisme

Ja han marcat amb línies blaves les zones de circulació i aparcament, per evitar embossos i problemes de seguretat

 

Després d’haver pres mides durant les darreres setmanes, la Policia Local de Manacor ha començat avui a senyar en color blau les retxes a partir de les quals ordenar tant el trànsit com la circulació de l’aparacament de la pista d’atletisme municipal, emprat de forma indiscriminada pels usuaris de l’Acadèmia i gimnàs den Rafa Nadal, el que ha creat durant els darrers anys més d’una discusió i nombrosos problemes d’espai i embossos per entrar i sortir en hores punta.

L’acord del Consell de Govern de fa uns mesos, a través del que permet al tennista ampliar les places hoteleres i el terreny construït, també obliga a Nadal a una prestació econòmica compensatòria “i a obligacions respecte a les externalitats de mobilitats generades per la ubicació del centre i la de l’equipament municipal de la Torre dels Enagistes, el que vol dir que s’haurà de fer una rotonda i un aparcament amb una superfície aproximada de 3.500 m2, ja que fins ara els seus clients de gimnàs i restaurant saturen l’estacionament públic de la pista d’atletisme i camp de futbol.

Nadal haurà de construïr un aparcament propi i compensar l’Ajuntament amb 465.000 euros

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad