La conselleria d’Educació es disculpa… però res més

El projecte encara es troba en fase de revisió i s’espera que a final de mes pugui començar el procés de licitació. El que no suposa cap novetat real.

 

Finalment la conselleria d’Educació del Govern ha contestat per carta a les demandes fetes durant les darreres setmanes per la comunitat educativa de l’escola de Ses Comes de Porto Cristo, en les que demanava a l’administració més claretat en les informacions i una definició més concreta dels plaços que ara mateix es contemplen per part de l’Ibisec.

En la resposta, signada pel director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, tot i que es nota un clar to de disculpa, no es clarifica res més enllà del que ja se sabia: que el projecte segueix en revisió (així com el seu pressupost associat) i que encara ha d’entrar al registre de l’Ajuntament per ser validat i així les obres puguin ser novament licitades. És a dir, que els alumnes començaran el curs vinent amb obres i renous al seu voltant.

La Conselleria, a més, entra en una serie de contradiccions, com per exemple dir que l’ampliació de l’escola no permetrà disposar de tots els espais habituals en un centre educatiu, com una aula de música o una sala de psicomotricitat, “degut a les reduides dimensions de la parcel·la (2.745 metres quadrats), que com ja vàrem comentar en el seu moment són molt inferiors a les requerides per a un centre d’educació infantil i primària d’una línia (4.100 m2).

I és que, si és un espai ja petit per una escola d’una línia, com és que la pròpia conselleria d’Educació consent que n’hi hagi dues actualment i des de fa anys?. “A l’escola hi ha 287 alumnes, més del doble de lo que poden assumir les infraestructures actuals. Les ratios de tres anys ja sobrepassen lo establert. És una escola d’una línea i ja hi ha cinc cursos de dues línees” critiquen des de l’Amipa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad