Per què servien aquestes pedres del cap de cantó?

En aquesta ocasió el nostre expert en cultural popular, Rafel Perelló, ens explica dues curiositats del carrer Capellà Pere Llull. La primera per saber què són exactament aquestes grans pedres que abans se col·locaven als caps de cantons… no eren precisament decoratives encara que sí que n’hi havia algunes de més belles que altres. També ens conta una anècdota del celler de Can Bonet on fa anys s’hi venia vi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad