Pintades vandàliques al nou mural de la plaça de ses Verdures

Aquest diumenge el mural homenatge a les dones pageses situat a la plaça de ses Verdures de Manacor ha aparegut amb una serie de pintades. L’Ajuntament suposa que l’acte vandàlic fou comès durant aquesta passada matinada. En spray negre s’hi pot llegir “Puta merda”, al costat que dona directament a la plaça Constitució, així com un seguit de bigots negres a les cares de les pageses pintades fa només uns mesos per l’artista manacorina Catalina Julve.

“Hi ha gent que té molta mala llet i fa malbé el nostre poble, qui ho hagi fet s’hauria d’empagair!” comentava la responsable política de la plaça, la regidora de Més-Esquerra, Cristina Capó, en xarxes socials.

Com deiem es tracte d’una pintura encarregada pel propi consistori a l’artista Catalina Julve, que simbolitza el treball històric i constant de les dones pageses durant els segles. Un homenatge en tres escenes diferenciades a cada una de les parets de set, tres i sis metres i mig de longitud respectivament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad