El ConectaBalear s’aferra a la Superlliga guanyant a Melilla

El ConectaBalear torna a sortir de la zona de descens després d’un partit de joc ordenat i seriós contra el CV Melilla, a qui guanya a domicili per 1 a 3. Tres punts vitals per seguir lluitant per la salvació. Amb la victòria d’aquest dissabte l’equip de Lluís E. Molada torna a tenir clares opcions de mantenir-se. Un equip que ha guanyat en ordre, efectivitat i confiança en si mateix.

FITXA TÈCNICA: CV MELILLA-CONECTABALEAR: 1-3

PARCIALS: (21-25), (17-25), (25-19), (19-25)

ALINEACIONS:

CV MELILLA: A. Bastos, M. En Nakahi, F. Fernández, G. Campelo, M. Tahiri y F. Mohamed (L). También jugaron E. El Hajame, A. López, H, Ouachi y S. El Messauoudi

CONECTABALEAR CV MANACOR: R. Lorente, T. Vanole, A. Rodríguez, J. Victor Costa, R. Marqués y A. Català (L). También jugaron L. Armesto, X. Mesaquida, J.F. Cabrer, P. Palacios, S. Gibanel, S. Palomares y J.A. Rey.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad