El ConectaBalear s’aferra a la Superlliga guanyant a Melilla

El ConectaBalear torna a sortir de la zona de descens després d’un partit de joc ordenat i seriós contra el CV Melilla, a qui guanya a domicili per 1 a 3. Tres punts vitals per seguir lluitant per la salvació. Amb la victòria d’aquest dissabte l’equip de Lluís E. Molada torna a tenir clares opcions de mantenir-se. Un equip que ha guanyat en ordre, efectivitat i confiança en si mateix.

FITXA TÈCNICA: CV MELILLA-CONECTABALEAR: 1-3

PARCIALS: (21-25), (17-25), (25-19), (19-25)

ALINEACIONS:

CV MELILLA: A. Bastos, M. En Nakahi, F. Fernández, G. Campelo, M. Tahiri y F. Mohamed (L). También jugaron E. El Hajame, A. López, H, Ouachi y S. El Messauoudi

CONECTABALEAR CV MANACOR: R. Lorente, T. Vanole, A. Rodríguez, J. Victor Costa, R. Marqués y A. Català (L). También jugaron L. Armesto, X. Mesaquida, J.F. Cabrer, P. Palacios, S. Gibanel, S. Palomares y J.A. Rey.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad